Chioşc sau pistă de atletism la „Meşotă“?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Funcţionarea chioşcului din curtea Colegiului „Meşotă" naşte controverse. Directorul instituţiei şi-ar dori ca magazinul care ocupă spaţiul din curtea liceului să fie înlocuit cu o pista de alergare.

CITEŞTE ŞI:

Narghilele şi sticluţe pentru băutură, super-ofertă la chioşcul de la Colegiul Meşotă

Directorul de la Meşotă aruncă pisica la Primărie, în „Afacerea narghileaua"

Control al Primariei la chioşcul cu narghilea de la Meşotă

După ce reporterii „Adevărul de Seară" au dezvăluit că la chioşcul de la Colegiul Naţional „Dr. I. Meşotă" se vând chiar şi narghilele, reacţiile nu au întârziat să apară.

Pentru că reprezentanţii Primăriei spun că responsabilitatea pentru ceea ce se vinde la chioşc ar trebui să şi-o asume conducerea instituţiei de învăţământ, prin contract, directorul de la Meşotă, Octavian Polexa, susţine contrariul: nu există niciun contract între şcoală şi patronii chioşcului.

Pistă de alergare în loc de chioşc

„În momentul când s-a construit chioşcul, eu eram director adjunct, iar director era Viorel Răducanu. Dorinţa mea a fost să se construiască magazinul în colţul din faţa sălii de sport, dar nu a ţinut nimeni seama de acest aspect. Dacă nu era clădirea chioşcului acolo unde este acum, poate am fi reuşit să facem o pista de alergare pentru elevi.Cât priveşte faptul ca patronul nu respectă normele legale de a vinde doar produse destinate elevilor, deşi am avut mai multe discuţii în acest sens, conducerea şcolii nu are nici calitatea şi nici puterea să-i interzică acestuia vânzarea unor anumite produse, mai ales că acesta are ieşire şi în B-dul Kogălniceanu", a spus Octavian Polexa.

Înainte de interzicerea vânzării produselor de tip fast-food în apropierea şcolilor şi liceelor, la Meşotă era un soi de restaurant chinezesc. „Era un domn care gătea mâncăruri foarte scumpe, pe care copiii nu şi le puteau permite", a completat Polexa.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite