Braşov: Cei mai buni jucători de darts vin la Bran

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Complexul turistic „Wolf" va fi gazda Master-ului de Darts din acest an. Cel mai important eveniment din dartsul românesc în 2010 se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni, în perioada 11-13 iunie.

Cei mai valoroşi 48 de jucători de darts din România, cu vârste cuprinse între 18 şi 55 de ani vor concura pentru premiul de Campion Naţional în 2010, iar cei mai buni patru concurenţi vor alcătui echipa naţională a României de darts, care va participa, în octombrie, în Turcia, la Cupa Europei.

Pentru a lua parte la eveniment, jucătorii trebuie să achite o taxă de participare de 150 de lei. Prima zi va debuta cu tragerea la sorţi, programată de la ora 11.00, iar o oră mai târziu vor începe partidele pentru primii 32 de jucători calificaţi la această competiţie.

Meciurile se vor întinde pe parcursul a cinci ore, în fiecare zi de concurs, iar vineri seara, după competiţie, va avea loc o cină festivă, cu bufet suedez şi foc de tabără, desfăşurată în incinta complexului turistic „Wolf", din Bran.

Sâmbătă locaţia se va deschide la ora 9.30, iar meciurile vor începe o jumătate de oră mai târziu. Vor concura 32 de jucători calificaţi în ziua anterioară. Aceştia vor fi repartizaţi în patru grupe de câte opt jucători, iar după faza grupelor, de la 16.30, vor începe meciurile celor 16 rămaşi la ambele master-uri. Duminică vor avea loc finala competiţiei şi festivitatea de premiere.

Premii de peste 8.000 de lei

Premiile reprezintă şi ele un punct de atracţie pentru concurenţi. Astfel, câştigătorul competiţiei va încasa premii în valoare totală de 2.100 de lei (1.200 lei cash + voucher cazare şi masă la Cupa Europei din Turcia). Al doilea clasat va primi 1500 de lei, iar concurenţii care vor termina pe locurile 3-4 vor fi recompensaţi cu câte 1.300 de lei. Pe lângă premiile în bani, învingătorul va primi o cupă, iar ceilalţi sportivi clasaţi pe locurile 2-4 vor mai fi recompensaţi cu diplome şi medalii.

Intrarea spectatorilor este liberă. După competiţia profesioniştilor, cei aflaţi în sală îşi pot testa îndemânarea. Cei buni amatori vor primi şi ei premii.

 Master-ul Campionatului Naţional de Darts se află la cea de-a patra ediţie. Întregul regulament de participare al competiţiei poate fi vizualizat pe site-ul Federaţiei Române de Darts: www.federatiadedarts.ro.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite