Braşov: Caţeluşul Bite are nevoie urgentă de un stăpân

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bite este un căţel de numai trei luni şi jumătate, de talie medie. Micuţul animal are nevoie de un stăpân care să-l îngrijească şi cu care să se joace, în fiecare zi.

Căţelul a fost găsit într-o zi friguroasă de februarie, la marginea drumului, în Hărman, unde stătea împreună cu frăţiorii şi mama lui. La acea dată, era un căţel tare speriat şi sălbatic, aşa că a avut nevoie de multă atenţie, răbdare şi dragoste pentru a deveni căţeluşul care este astăzi. Avea purici, era slab şi flămând. Astăzi, căţelul are carnet de sănătate, este vaccinat şi deparazitat intern şi extern.

image

Bite este un căţel vesel, curios şi jucăuş. Este învăţat să stea în casă şi obişnuit să nu facă mizerie. Se adaptează uşor şi afară, putând fi ţinut atât la curte, cât şi în apartament. Căţelului îi place foarte mult să se joace, îi plac pisicile şi alţi căini.

image

Bite are nevoie de o familie care să îl trateze cu blândeţe, cu multă atenţie şi dragoste şi care să-i câştige încrederea.

Dacă vreţi să-l adoptaţi pe Bite şi să-i oferiţi o căsuţă şi o familie, de care are mare nevoie, sunaţi la numerele de telefon 0757 517 312 sau 0745 122 346.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite