Braşov: Castelul Bran va fi scos la licitaţie pentru o seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Castelul Bran, scos la licitaţie pentru o seară Foto: arhivă
Castelul Bran, scos la licitaţie pentru o seară Foto: arhivă

Banii câştigaţi vor fi folosiţi pentru salvarea unui copil bolnav de cancer. O cină romantică la castelul Bran va fi licitată la sfârşitul acestei săptămâni, în cadrul unei acţiuni caritabile.

Licitaţia va porni de la 200 de euro, însă reprezentanţii castelului se aşteaptă ca suma finală, cu care se va cumpăra cina romantică, să depăşească 2000 de euro.

Este vorba despre o cină tete-a-tete. Este cu totul deosebită de o cină romantică, în accepţiunea comună. Putem vorbi despre un pachet de top pentru care musafirii vor plăti tocmai ca să nu aibă restricţii pe întreg domeniul. Seara va fi aleasă în funcţie de preferinţele celui care licitează, iar noi îi vom sta la dispoziţie şi vom face pregătiri speciale pentru un astfel de moment exclusivist", a explicat Alexandru Prişcu, unul dintre organizatorii evenimentului.

Cuplul care va achiziţiona cina romantică de la Castelul Bran va avea parte de o servire care depăşeşte imaginaţia. Îndrăgostiţii se vor putea bucura de acorduri discrete de muzică, vor mânca din farfurii de porţelan şi cristal şi vor ciocni cu pocalurile, din care va curge cea mai fină băutură.

Clientul nostru îşi cumpără, de fapt, un castel pentru o seară întreagă. O echipă «invizibilă» îţi îndeplineşte orice dorinţă, cu discreţie maximă. Musafirii noştri vor putea să aleagă încăperea în care doresc să servească desertul sau pot sorbi coniac cu vechime, în biblioteca regală. Întreaga cină se va desfăşura după dorinţa celui care beneficiază de ea", a mai adăugat Alexandru Prişcu.

2.100 de euro a costat o noapte la castel

În urmă cu trei luni, un cuplu dispus să plătească 2100 de euro, a avut la dispoziţie întreg domeniul pentru o seară. Pentru ineditul eveniment, organizatorii au făcut pregătiri timp câteva săptămâni deoarece au vrut ca totul să fie perfect. Cei doi îndrăgostiţii au putut să petreacă o seară de neuitat la castelul cunoscut pentru mitul lui Dracula.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite