Castelul Bran, transformat în sală de nunţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al domeniului regal spune că în această vară se va organiza „o nuntă de probă". La Castelul lui Dracula se vor organiza nunţi exclusiviste. Oferta a fost lansată astăzi, la Târgul de turism exclusivist din capitală.

Reprezentanţii domeniului regal vor să promoveze castelul şi pentru evenimente private. Oamenii cu dare de mână se pot caza la Castelul Bran sau îşi pot uni destinele în stil regal.

Vrem să facem o nuntă test şi apoi vom stabili dacă mai continuăm această activitate sau vom renunţa la ea. Ideea este să nu se distrugă mobilierul de acolo şi pentru asta trebuie să fim foarte atenţi la orice se întâmplă" spune Alex Prişcu, purtătorul de cuvânt al Casei Regale.

Pentru promovarea ideii s-a încheiat şi un contract de colaborare cu o firmă care promovează  pachetul de oferte în special în Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea nici românii nu sunt daţi la o parte, dar trebuie să îndeplinească anumite condiţii.

„Selecţia va fi una foarte, foarte drastică. Ne vom alege clienţii în funcţie de foarte mulţi factori. Chiar şi formaţia sau formaţiile care vor cânta la respectiva nuntă vor fi analizate foarte atent înainte de a se lua o decizie finală", mărturiseşte Alex Prişcu.

O altă condiţie pentru cei care vor să organizeze nunta în interiorul castelului, este aceea de a nu avea mai mult de 100 de invitaţi. În schimb, pentru cei care vor să petreacă, în aer liber, în parcul castelului, nu există o limită în ceea ce priveşte numărul oaspeţilor.

Orice se negociază

Reprezentanţii Casei Regale spun că un preţ exact pentru meniuri nu poate fi stabilit decât după negocierea cu cei care îşi doresc o nuntă  exclusivistă. Cu toate că există o firmă de catering colaboratoare în evenimentele organizate la castel, clienţii îşi pot alege singuri firma care să se ocupe de acest aspect. La fel se întâmplă şi cu firma organizatoare a fericitului eveniment. Se pot negocia chiar şi orele de desfăşurare a petrecerii.

Preţurile pentru fiecare eveniment sunt personalizate în funcţie de numărul de persoane, dată, durată şi multe astfel de criterii", mai adaugat purtătorul de cuvânt al casei regale.

Cină de mii de euro

Pentru o cină exclusivistă, de la care nu lipsesc muzicanţii, lumânările, chelnerii şi un meniu personalizat servit în porţelanuri şi tacâmuri de argint, preţul de pornire este de 1.900 de euro şi poate urca în funcţie de preferinţele clientului.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite