Carnaval pe gheaţă, în scop caritabil FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scufiţa roşie, împăratul, fluturaşul sau vrăjitoarea sunt doar câteva dintre personajele în pielea cărora au intrat, aseară, 120 de elevi de la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna". Ei au organizat un carnaval intitulat „Aşii gheţii" la Patinoarul Olimpia.

Liceenii au vrut astfel că îi ajute pe colegii lor de la  Şcoala Generală nr. 17 care au rezultate deosebite la învăţătură, dar care au probleme finanaciare.

Evenimetul de la Patinoarul Olimpic a atras zeci de elevi din clasele V-VIII de la Şaguna, dar şi elevi ai Şcolii Generale nr. 17, care au avut acces pe gheaţă în mod gratuit.

image

20 de elevi cu rezultate foarte bune la învăţătură au primit din partea colegilor şi din partea Asociaţiei de Părinţi a Colegiului Naţional Şaguna, rechizite, dulciuri şi o sumă de bani. Oamenii vor să arate că performanţa merită recompensată.

„Suntem prieteni pe gheaţă şi pe viaţă. Aceasta este deviza noastră. Evenimentul deschide seria de acţiuni caritabile şi de voluntariat pe care vrem să le organizăm în următorii ani", a spus Mariana Ionescu, directoarea Colegiului Naţional „Andrei Şaguna".

image

Toţi elevii au fost încântaţi de distracţia pe gheaţă şi de atmosfera creată de organizatori. „Mi s-a părut foarte interesantă ideea, mai ales că îmi place foarte mult să-i ajut pe ceilalţi. Ne distrăm şi în acelaşi timp facem şi o faptă bună", ne-a spus Delia Costan, o elevă costumată în demon.

image

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite