Csibi Barna, „călăul“ lui Avram Iancu, dat afară de la ANAF!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Controversatul Csibi Barna, „călăul“ care l-a spânzurat pe Avram Iancu, pe data de 14 martie, în centrul municipiului Miercurea Ciuc va fi dat afară de la ANAF.

Mâsura a fost luată de Comisia de Disciplină a ANAF, pentru că Csibi Barna a refuzat să se prezinte în Bucureşti, la noul loc de muncă, unde fusese detaşat. Din cauza absenţelor nemotivate a fost sesizată Comisia de Disciplină a ANAF, care a luat astăzi decizia ca bărbatul să fie destituit din funcţie.

La aproape o săptămână de la incident, Csibi Barna, funcţionar la Direcţia Finanţelor Publice (DGFP) Harghita, a fost transferat la Abrud, după care a ajuns la ANAF Bucureşti, pentru a se putea prezenta mai uşor la audierile Parchetului General, unde pe numele lui a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare la discriminare.

„Călăul" lui Avram Iancu, Csibi Barna, mutat la Finanţele din Abrud, locul unde a copilărit Crăişorul Munţilor

Csibi Barna nu s-a prezentat la şedinţa de astăzi a Comisiei de Disciplină a ANAF.Funcţionarul a încalcat prevederile Legii nr. 7/2004, republicată, privind Codul de conduită a funcţionarilor publici, care stabileşte că printre principiile care guvernează conduita profesională a funcţionarilor publici se numără şi prioritatea interesului public, principiu conform căruia funcţionarii publici au îndatorirea de a considera interesul public mai presus decât interesul personal, în exercitarea funcţiei publice.

CITEŞTE AICI CE SPUNEA CSIBI BARNA IMEDIAT DUPĂ CE L-A SPÂNZURAT PE IANCU

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite