Câini dresaţi şi controlaţi medical îşi caută stăpânii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Adăpostul de Câini de la Câmpu Frumos, judeţul Covasna, introduce câinii comunitari într-un program de reintegrare, care include ore de antrenament cu specialişti, dresaje canine individuale şi de grup, precum şi analize şi controale sanitare periodice, pentru ţinerea sub observaţie a stării lor fizice şi psihice.

Adăpostul de Câini de la Câmpu Frumos împlinește astăzi un an de activitate.

 În zi de sărbătoare, conducerea Azilului Canin a organizat „Porţile deschise", astfel că astăzi oricine poate intra să vadă patrupedele şi eventual să şi adopte unul dintre căţeluşii „cazaţi" aici.

Directorul Adăpostului, Horia Kraus, a declarat pentru covasnamedia.ro, că în cadrul acestei acțiuni cei 16 voluntari ai Adăpostului dau sfaturi referitoare la tot ceea ce ține de câini și oferă scurte demonstrații de jocuri și lecții de dresaj.

În primul an de existenţă, Adăpostul de la Câmpu Frumos se poate lăuda cu un rulaj de 470 de câini, din care 160 dați în adopție.

Lăudaţi de Sulfina Barbu

În urma vizitei din luna septembrie a Comisiei pentru administraţie din cadrul Parlamentului României, condusă de Sulfina Barbu, Adăpostul de la Câmpu Frumos a primit titulatura de „Adăpost unic în țară", constituind un exemplu pozitiv despre cum se îngrijesc și gestionează câinii vagabonzi.

Adopţiile de câini sunt controlate de Asociaţie prin verificări periodice ale câinilor plecaţi de aici.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite