Braşov: Rom Cri Braşov a pierdut duelul codaşelor din Liga Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

SCM HC Rom Cri Braşov a pierdut derby-ul suferinţei etapei a X-a a Ligii Naţionale de handbal masculin susţinut în deplasarea de la CSM Medgidia, gazdele învingând categoric, cu 35-24  (15-11).

În urma acestui eşec, braşovenii rămân în coada clasamentului, cu un singur punct acumulat în primele 10 meciuri, în timp ce Medgidia a adunat patru puncte. Băieţii antrenaţi de Vasile Curiţeanu s-au bătut singuri, ratând incredibil, din situaţii clare. Formaţia de la poalele Tâmpei a reuşit contra-performanţa să irosească 20 de situaţii din şase metri.

Braşovenii au fost dominaţi la toate capitolele de o echipă adversă care a evoluat cu multă determinare, printre cifrele negative ale oaspeţilor numărându-se şi opt mingi pierdute, precum şi cinci pase la intercepţie.

De la SCM HC Rom Cri Braşov s-au evidenţiat: Amihăiesei - 7g, Tudor - 5g şi Răzvan Farcaş - 3g. Totodată, portarul Panazan a avut o evoluţie mult peste cea a coechipierilor, având numeroase parade de senzaţie.

Până la urmă, valoarea jucătorilor a făcut diferenţa. Am ratat foarte mult, iar gazdele au speculat fiecare eroare a noastră. Dacă vom juca astfel, ne va fi imposibil să ne salvăm de la retrogradare. Este un rezultat ruşinos, cu atât mai mult cu cât am pierdut în faţa unei contracandidate la retrogradare", a menţionat antrenorul braşovenilor, Vasile Curiţeanu.

În următoarea etapă, SCM HC Rom Cri Braşov va întâlni joi, 3 decembrie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi", pe HCM Constanţa.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite