Braşov: Brazii de Crăciun vor ajunge în Piaţa Sfatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Brazii de Crăciun vor ajunge în Piaţa Sfatului
Braşov: Brazii de Crăciun vor ajunge în Piaţa Sfatului

Direcţia Locală a Pădurilor Kronstadt va scoate la vânzare 1.000 de brazi pentru Crăciun. Pomii vor putea fi cumpăraţi din Piaţa Sfatului, începând cu data de 15 decembrie, la aceleaşi preţuri ca şi anul trecut.

Un brăduţ până la 70 de centimetri poate fi cumpărat cu 10 lei, unul cu o înălţime cuprinsă între 70 şi 150 de centimetri va costa 20 de lei, iar un brad de 150-250 de centimetri va putea fi cumpărat cu 30 de lei.

Direcţia Locală a Pădurilor Kronstadt scoate la vânzare şi brazi în ghiveci, care vor costa 70 de lei. „Vom aduce şi coroniţe de brad, care se vor vinde cu patru lei bucata. Anul acesta vom vinde şi ramuri de brad, zece bucăţi la un leu", a spus directorul Direcţei Locale a Pădurilor Kronstadt, Dan Olteanu. Direcţia Silvică va tăia doar 240 de brazi, care vor avea preţuri între 15 şi 30 de lei.

Brazi artificiali, la supermarket

Moda brazilor artificiali începe să prindă teren şi printre braşoveni. Marile magazine vin cu o ofertă bogată. În funcţie de înălţime şi de firma producătoare un brad artificial costă între 50 şi 300 de lei. Pentru braşovenii cu pretenţii, care stau la casă, există şi brazi de 3-4 metri înălţime. Preţul acestora poate ajunge şi la 1.000 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite