Alex Bourceanu: „Suntem obligaţi să învingem la Braşov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bourceanu ţinteşte victoria în duelul cu FC Braşov
Bourceanu ţinteşte victoria în duelul cu FC Braşov

Mijlocaşul echipei FC Timişoara, Alexandru Bourceanu, a declarat că, în economia campionatului, o victorie a formaţiei sale în partida de la Braşov, din ultima etapă a turului Ligii I ar fi foarte importantă.

În economia campionatului, o victorie la Braşov ar fi foarte importantă. Va fi foarte greu de obţinut şi datorită echipei pe care o întâlnim, una de valoare, cu mare experienţă, dar cred că şi vremea de acolo va reprezenta un impediment în jocul celor două echipe.

În ultima etapă, aproape de fiecare dată, la Braşov s-a jucat pe zăpadă. Cred că echipa care va fi mai determinată va reuşi să şi câştige", a spus Bourceanu pentru Mediafax.

Mijlocaşul timişorean a precizat că nu are importanţă dacă echipa sa se va clasa pe primul loc la finalul turului. „Pentru unii este important titlul de campioană de toamnă, dar acesta nu se premiază. Important este ceea ce facem noi pe teren şi unde ne vom situa la finalul campionatului.

Nu cred că dacă vom tremina pe locul al patrulea acest tur, dar la egalitate de puncte cu celelalte clasate pe primele locuri vom avea o iarnă mai puţin liniştită. Ideea este să rămânem în pluton şi să fim primii la sfârşitul campionatului", a adăugat Alexandru Bourceanu.

Îi place la finalizare

Bourceanu a mai spus că îi place atunci când antrenorul Ioan Ovidiu Sabău îl foloseşte pe un post mai ofensiv decât acela de închizător. „Îmi place să joc şi într-o poziţie mai ofensivă, aşa cum am făcut-o în ultimele meciuri. Îmi place că pot să ajung mai des la poartă şi sper să am cât mai mult randament.

Eu mă simt bine şi mai în faţă, dar la fel de bine mă simt şi în faţa fundaşilor, alături de Alexa. Nu vreau să se înţeleagă că misiunea mea este să dau goluri, dar mie îmi place că am un rol destul de important în echipă", a declarat jucătorul timişorean.

El a precizat că atacantul Lukas Magera este un jucător important şi ar lipsi foarte mult grupării bănăţene dacă ar pleca în această iarnă. „Magera este un jucător de valoare şi ne-a ajutat de foarte multe ori în momentele grele.

Cred că ne-ar lipsi mult dacă ar pleca de la echipă, dar eu nu pot să comentez despre problemele pe care le are cu echipa în acest moment", a afirmat Bourceanu.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite