Bostoacă şi alţi trei interlopi reţinuţi, pentru tâlhărie şi şantaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii DIICOT i-au reţinut aseară pe patru interlopi braşoveni, printre care şi Florin Comănaru, zis Bostoacă. Bărbaţii sunt suspectaţi de tâlhărie, şantaj şi asociere în grup infracţional organizat.

Anchetatorii spun că au fost sesizaţi la începutul lunii martie în legătură cu o tâlhărie produsă într-o benzinărie de pe DN1, la ieşirea din Braşov. Victima tâlhăriei, un tânăr de 25 de ani a fost la acea dată deposedat prin violenţă de 700 de euro şi 800 de lei. Ulterior, bărbatul a continuat să fie ameninţat direct şi prin telefon, iar acestuia i s-ar fi pretins sume importante de bani.

„În data de 28.05.2010, procurorii DIICOT, împreuna cu poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Braşov şi alte structuri de suport, au pus în aplicare trei autorizaţii de percheziţie domiciliară la locuinţele inculpaţilor ", a declarat comisar şef Ion Necşulescu, din cadrul IPJ Braşov.

În urma percheziţiilor, pe numele celor patru suspecţi au fost eliberate ordonanţe de reţinere. Cei patru interlopi au fost aduşi aseară în arestul poliţiei şi vor fi prezentaţi astăzi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Pentru infracţiunile comise, aceştia riscă între 3 şi 15 ani de închisoare.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite