Braşov: Bătaie pe banane la inaugurarea unui magazin (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de persoane s-au bulucit, astăzi, la parterul magazinului Star pentru a intra într-un nou magazin alimentar. Cei mai fericiţi s-au ales cu câte... o banană.

Mai citiţi şi:

Îngrămădeală la deschiderea unui magazin alimentar din Centru

Atraşi de oferta promoţională cu ocazia deschiderii primului magazin „Spar" de la Braşov, zeci de persoane, în special vârstnici, au dat năvală în faţa magazinului încă de la ora şapte dimineaţa. Atraşi de faptul că primii 250 de clienţi vor primi cadou, o plasă cu alimente în valoare de 35 de lei, oamenii au uitat de bunul simţ şi au luat cu asalt magazinul.

image

Deşi inaugurarea a fost programată pentru ora 12.00, din cauza unor probleme tehnice, aceasta a fost amănată de la o oră la alta. Oamenii s-au enervat şi au cerut chiar şi bonuri de ordine.

Îmbrânceli şi înjurături

image

„Pentru a mai spăla ruşinea", angajaţii magazinului au adus două cutii cu banane, pe care au dorit să le împartă clienţilor. Cei doi vânzători nu au apucat însă să tragă celofanul de pe fructe că oamenii au măvălit pe ei. „Suntem pensionari şi suntem flămânzi", a strigat o bătrână din toţi rărunchii.

image

Unii dintre oameni s-au ales însă, la sfârşit, doar cu îmbrânceli şi lovituri, dar au fost şi unii mai îndemânatici, care au avut norocul să plece cu braţul plin de banane. În jurul orei 14.30, conducerea „Spar" a decis să amâne inaugurarea pentru mâine dimineaţă.  Au mai adus însă alte cutii cu fructe, pentru a-i recompensa pe cei care au rezistat eroic la coadă şi din nou s-a creat vacarm.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite