Doi bărbaţi s-au bătut până la moarte în Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Criminaliştii au împânzit locul crimei Foto: Bogdan Crăciun
Braşov: Criminaliştii au împânzit locul crimei Foto: Bogdan Crăciun

Tragedia s-a petrecut într-o vilă privată din Poiana Braşov, unde victima era îngrijitoarea imobilului.

Georghe Cotae, de 51 ani, şi Marcel Rădău, de 33 ani, s-au întâlnit joi după-amiază în Poiana Braşov. Ca doi prieteni, au stat de vorbă la un păhărel şi au băut toată după-amiaza. Spre seară, bărbaţii s-au retras la o vilă privată din Poiana Braşov unde Gheorghe Cotae, în calitatea de îngrijitor al imobilului, avea o cămăruţă în care locuia.

Bărbaţii s-au pus din nou pe băut şi la un moment dat, pe fondul consumului de alcool, între cei doi a izbucnit o ceartă. Scandalul s-a transformat rapid într-o bătaie şi braşovenii au început să se lovească reciproc cu pumnii şi cu picioarele, iar unul . dintre ei a folosit şi o bâtă. Lupta a durat până când bărbatul de 51 de ani a căzut secerat la pământ şi a decedat. Rivalul său s-a prăbuşit şi el, plin de sânge, în baie.

Un angajat al vilei a sunat la 112

Cei doi au fost găsiţi de un alt angajat al vilei, care verifica toate încăperile imobilul pentru a vedea dacă totul este în ordine.Speriat, acesta a sunat la 112. Un echipaj SMURD a transportat rănitul la spital, iar o echipă de criminalişti a sosit la faţa locului pentru a preleva urme care să-i ajute să stabilească ce s-a întâmplat.

Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că între cei doi a fost o altercaţie pe fondul consumului de alcool, au început să se bată între ei, unul a decedat, iar celălat a fost rănit grav", a precizat inspectorul principal Mariana Orzea, ofiţer de presă al IPJ Braşov.


Citiţi ce s-a întâmplat cu
cea de-a doua victimă azi
în Adevarul de Seara editia de Brasov

Stampila Ads Brasov
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite