Braşov: Bărbat oprit întâmplător în trafic, după ce a vrut să spargă un beci cu provizii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspectul a fost oprit pe strada Bobului din Braşov. Poliţiştii l-au amendat pentru că băuse, dar au aflat şi de tentativa de furt eşuată a bărbatului.

Suspectul, Gabriel T., de 30 de ani, a fost oprit în trafic, în noaptea de 1 spre 2 septembrie, pe strada Bobului din Braşov. Poliţiştii Secţiei 2 l-au oprit la un control de rutină şi l-au pus pe bărbat să sufle în fiolă. Aparatul etilotest a arătat să Gabriel T. avea o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care poliţiştii l-au amendat. Totuşi, în momentul în care poliţiştii au început să-l verifice pe bărbat au aflat, cu stupoare, că, în aceeaşi noapte, suspectul încercase să spargă un beci, dar a fost prins de proprietar.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că, în noaptea respectivă, cu puțin timp înainte de depistare, a încercat să pătrundă, prin tăierea lacătelor, într-o boxă dintr-un bloc de pe strada Bobului și, întrucât a fost surprins de proprietarul boxei, a fugit de la locul faptei. Suspectul a fost reținut de polițiști și a fost prezentat apoi magistraților brașoveni, care au dispus cercetarea lui în stare de libertate", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite