Braşov: Azi începe judecata lui Cioacă pentru furt între soţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciaocă este acuzat că i-ar fi furat Elodiei şi rochia de mireasă Foto: arhivă
Ciaocă este acuzat că i-ar fi furat Elodiei şi rochia de mireasă Foto: arhivă

La Judecătoria Braşov are loc primul termen în dosarul în care Cioacă este acuzat că ar fi furat mai multe bunuri de valoare care i-au aparţinut soţiei sale dispărute, avocata Elodia Ghinescu.

 Este pentru prima dată când în instanţă ajunge infracţiunea de furt între soţi, iar unul dintre ei este dispărut sau considerat mort.

Ancheta în acest caz a început după ce părinţii Elodiei au făcut o plângere penală împotriva ginerelui lor. Mai exact, îl acuză pe Cioacă că a sustras bunuri ale Elodiei în valoare de 500.000 de lei, dar şi bunuri care le aparţineau lor, în valoare de 200.000 de lei.

„Cioacă a luat absolut toate bunurile Elodiei, respectiv genţi, pantofi, haine sau bijuterii, toate de firmă. Mai mult, el i-a luat Elodiei şi bunuri care îi serveau ei în exercitarea profesiei de avocat, cum ar fi cărţi, imprimantă sau fax. Noi am estimat că toate aceste bunuri sunt în valoare de 500.000 de lei", a spus Crina Radu, apărătoarea familiei Ghinescu.

Referitor la bunurile care aparţin părinţilor Elodiei, acestea sunt obiecte de familie sau haine de blană pe care Emilia Ghinescu i le-ar fi făcut cadou fiicei sale.

Cristian Cioacă a fost trimis în judecată în vara aceasta, în data de 4 august.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite