Braşov: Azi încep „Zilele Recoltei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate pieţele agroalimentare din oraş vor avea legume şi fructe la preţuri mult mai mici. Pe lângă produsele de sezon braşovenii se vor putea delecta cu must, mititei şi alte produse din carne făcute pe grătar, iar în Piaţa Astra va putea fi mâncat bulzul tradiţional din Bran.

„Zilele Recoltei" se vor desfăşura din data de 29 octombrie până pe data de 4 octombrie şi vor aduna la Braşov peste 300 de producători, în special legumicultori, din Braşov, Galaţi, Buzău, Prahova şi Covasna.

Potrivit www.bzb.ro, pe lângă cunoscutele pieţe agroalimentare, braşovenii vor putea găsi produse de sezon şi în piaţa volantă care va fi amenajată în cartierul Triaj şi într-o piaţă temporară din cartierul Noua în care vor exista 16 tarabe.

„Sperăm că oferta foarte diversificată şi de bună calitate va face ca şi preţurile produselor care vor fi comercializate să fie cât mai bune pentru braşoveni. Oricum, producătorii promit că vor practica preţuri mai mici decât de obicei, mai ales că braşovenii şi-au exprimat această dorinţă. Totodată, sperăm că oamenii vor veni în pieţe pentru a-şi face aprovizionarea de toamnă", a declarat viceprimarul Miklos Gantz pentru sursa citată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite