Autorul unui viol comis în judeţul Braşov a fost arestat la Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românul acuzat de viol a fost arestat la Roma
Românul acuzat de viol a fost arestat la Roma

Tânărul, de 27 de ani, era dat în urmărire la nivel european după ce, în noiembrie 2008, a comis un viol pe raza judeţului Braşov.

Autorităţile din Roma au arestat un român dat în urmărire la nivel european pentru un viol comis în noiembrie 2008 în judeţul Braşov, scrie ediţia online a ziarului La Repubblica. Pe numele românului, C.B.D., în vârstă de 27 de ani, a fost emis un mandat de arestare european pentru săvârşirea infracţiunilor de sechestrare de persoane, viol şi agresarea unui minor.

Potrivit sursei citate, tânărul era dat în urmărire după ce, pe 23 noiembrie 2008, a acostat două surori din judeţul Braşov, între care una în vârstă de 14 ani, cerându-le să întreţină raporturi sexuale cu el. Românul a lovit-o pe una dintre fete, care era majoră, şi a violat-o pe cea mică în propriul autoturism.

Românul a fost arestat în zona Palestrina, situată la periferia Romei, şi a fost transferat în închisoarea Rebibbia, în vederea extrădării în România, unde trebuie să ispăşească 15 ani de detenţie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite