Au găsit-o procurorii pe Elodia?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Misterul dispariţiei Elodiei ar putea fi rezolvat
Misterul dispariţiei Elodiei ar putea fi rezolvat

Anchetatorii sunt de punctul de a rezolva misterul dispariţiei avocatei Elodia Ghionescu, după ce un craniu, care aparţine unei persoane de sex feminin, a fost găsit, întâmplător, pe malul râului Olt.

Cioacă a picat testul poligraf, la întrebarea „Ai omorât-o pe Elodia?“

Procurorii cer închisoare pe viață pentru bărbatul care și-a incendiat soția în stradă

Craniul a fost găsit săptămâna trecută, de un bărbat, în apropiere de Vama Sfântu Gheorghe, pe malul râului Olt, la câteva sute de metri de DN 12. Speriat, omul a sunat la 112. Anchetatorii au ridicat craniul şi au efectuat mai multe teste, care au arătat că ar putea fi vorba despre Elodia Ghinescu.  

Craniul aparţine unei persoane de sex feminim, cu vârsta cuprinsă între 35 şi 40 de ani. Urmează ca în urma efectuării unei constatări biocriminalistice să stabilim identitatea şi să vedem dacă aparţine Elodiei Ghinescu", a declarat pentru Antena 1, procurorul şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică, Marius Iacob. Testul ADN va fi comparat cu cel al mamei Elodiei Ghinescu.

Dacă se dovedeşte că acel craniu aparţine avocatei dispărute, procurorii pot spune că au rezolvat cazul. Pentru anchetatori, principalul suspect în acest dosar este chiar soţul avocatei, poliţistul Cristian Cioacă, care a şi picat testul poligraf la întrebarea „Ai omorât-o pe Elodia?".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite