Braşov: Atenţie cum scoateţi bani din bancomat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii din bancomate dau din nou bătăi de cap poliţiştilor. O nouă metodă de furt ingenioasă a fost descoperită de către oamenii oamenii legii.

După ce au fost prinşi de nenumărate ori cu „pisica", hoţii de bancomate au găsit o nouă metodă de a fura bani. Acestă metodă constă în aplicarea unui dispozitiv peste clapeta corespunzătoare spaţiului de eliberare a banilor. Dispozitivul este prevăzut, pe partea interioară, cu o bandă dublu adezivă, iar în momentul ieşirii banilor, aceştia se lipesc de  banda respectivă, nefiind observaţi de persoana care-i solicită.

Prin urmare, banii nu ies din bancomat şi rămân blocaţi în dispozitivul hoţilor. Imediat după ce solicitantul pleacă din faţa bancomatului, hoţii vin şi scot banii ca şi cum ar fi ai lor.

Mare atenţie la tranzacţii

Metoda de operare a fost depistată în mai multe oraşe din ţară, dar deocamdată la Braşov nu au fost înregistrate plângeri. „Nu am fost sesizaţi în legătură cu astfel de incidente care să fi avut loc pe raza judeţului nostru. Recomandăm oricum utilizatorilor de bancomate să efectueze toate tranzacţiile cu mare atenţie", a declarat Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Clienţii băncilor trebuie să ştie că, în mod normal, orice informaţie cu privire la fonduri insuficiente sau alte defecţiuni ale ATM-ului sunt afişate pe ecran.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite