Braşov: Aproape 400 de cereri pentru „Casa verde“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

376 de braşoveni şi-au depus cererile de finanţare pentru Programul „Casa verde". Dacă doriţi să vă montaţi sisteme alternative de încălzire, trebuie să ştiţi că fondurile alocate pentru judeţul nostru sunt disponibile pentru 450 de persoane fizice.

Pentru instalarea panourilor solare, a centralelor termice oe paleţi, brichete puteţi obţine finanţare neramburasabilă în valoare de 6000 de lei, iar pentru instalarea pompelor de căldură, 8000 de lei.

Braşovenii interesaţi sunt aşteptaţi la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM), pentru a-şi depune dosarul de finanţare, de luni până joi, între orele 8.00 şi 16.30 şi vineri, între 8.00 şi 12.00.

Amintim solicitanţilor care au fost selectaţi de către Administraţia Fondului pentru Mediu să se prezinte personal, cu cartea de identitate, la sediul APM Braşov pentru semnarea contractelor de finanţare, care intră în vigoare la data semnării şi sunt valabile până la 15 decembrie 2010", a declarat Ciprian Băncilă, directorul executiv la APM.

Dosarele de finanţare trebuie să conţină următoarele documente: cerea de finanţare, disponibilă pe site-ul www.afm.ro, declaraţie pe propriere răspundere, copie după actul de identitate, extras CF, certificat de atestare fiscală privind plata obligaţiilor la bugetul local şi extras de cont bancar.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite