Braşov: Animalele fără stăpân îşi caută cămin la târgul de adopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câini şi pisici de rasă comună şi câţiva metişi de lup vor fi vedetele târgului, iniţiat de o mână de iubitori de animale din Braşov. Animăluţele au carnete de sănătate şi sunt deparazitate.

Târgul de adopţii de animale va avea loc sâmbătă, între orele 10.00 şi 14.00, în curtea cabinetului veterinar Helth Vet, de pe strada Al. I. Cuza, nr. 24.

Dacă vă doriţi un prieten necuvântător, trebuie să ştiţi că aveţi de unde alege. 30 de câini şi pisici vor fi daţi spre adopţie. Noii proprietari  vor primi un formular cu informaţii privind hrana şi îngrijirea animalului.

Dacă vă hotărâţi să adoptaţi un pui de câine sau pisică trebuie să vă asumaţi întreaga responsabilitate faţă de el, să vă ocupaţi de igiena lui şi mai ales să păstraţi legătura cu grupul care vi-l dă spre adopţie. În cazul în care doriţi să renunţaţi la patruped, aveţi obligaţia să-l daţi spre îngrijire grupului Anima SOS.

Suntem un grup de oameni care încercă să ajute cum pot în problemele legate de animale. Vă putem ajuta să găsiţi stăpâni pentru puii pe care îi aveţi sau pe care îi găsiţi. Putem să vă ajutam cu sfaturi, recomandări, pentru anumite cazuri putem încerca să obţinem un preţ mai bun pentru serviciile oferite de doctorii cu care colaboram", a spus Gabriel Petrică, unul dintre organizatorii târgului.

Gingaşele animale provin de la oamenii care le-au găsit din întâmplare pe stradă şi sunt îngrijite şi adăpostite în casele grupului Anima SOS. Fiecare animal are o poveste, care poate fi consultată pe site-ul anima-sos.org.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite