Braşov: Angajaţii din penitenciare le duc gratii guvernanţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mitingul de mâine, 16 martie, din din Piaţa Constituţiei, vor participa şi sute de sindicalişti braşoveni, afiliaţi marilor confederaţii.

Printre sindicalişti se vor afla şi 18 angajaţi ai Penitenciarului Codlea, afiliaţi Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP).

Potrivit sindicaliştilor, angajaţii din penitenciare le vor dărui parlmentarilor gratii în mărime naturală.

Înainte de dezbaterile din parlament le vom face cadou gratii în mărime naturală pentru a le aminti că există o LEGE şi că cei care se aseamănă, la un moment dat, vor trebui să se adune cu cei care le sunt «cumetri»", se arată în comunicatul FSANP.

Sindicaliştii susţin că noul Cod al Muncii, asumat de către Guvern este un atentat la drepturile elementare ale salariaţilor.

Mitingul organizat de cele cinci confederaţii sindicale din România îşi porpune să susţină moţiunea de cenzură şi să protesteze împotriva noului cod al muncii.

La protest sunt aşteptaţi salariaţii din toate domeniile, dar şi studenţi, pensrionari şi alte categorii de persoane care, spun sindicaliştii, pot fi afectaţi de prevederile noii legislaţii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite