Angajaţii Consiliului Judeţean râvnesc la sporuri salariale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În vreme de criză, acordarea de sporuri salariale este totuşi, respectată, la litera legii, de către angajaţii Consiliul Judeţean Braşov, care îşi cer drepturile.

Mai citiţi şi:

Sute de concedieri la Consiliul Judeţean

În şedinţa de plen din această seară, pe ordinea de zi, a fost propus un proiect de hotărâre pentru alocarea a 120.000 de lei pentru acordarea unor suplimente salariale funcţionarilor publici din aparatul de specialitate al CJ.

Pentru a convinge plenul, în referatul de specialitate se precizează că, anul trecut, veniturile proprii ale instituţiei au fost mai mari decât cheltuielile cu personanlul şi deci , teoretic, ar exista resurse financiare.  

Suplimentele salariale pot fi acordate numai dacă veniturile proprii ale consiliului local, respectiv, exclusiv cotele defalcate pentru echilibrarea bugetelor locale în trimestrul/anul anterior de calcul sunt mai mari sau egale cu cheltuielile de personal alocate pentru aparatul de specialitate al Consiliul Judeţean", se precizează în document.

În 2009, în bugetul judeţului a fost aprobată pentru chelltuieli de personal suma de 17.572.000 lei, din care au fost realizate cheltuieli la nivelul sumei de 14.456.000 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite