Braşov: Ancheta dispariţiei Elodiei Ghinescu, din nou în impas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Misterul dispariţiei Elodiei ar putea fi rezolvat
Misterul dispariţiei Elodiei ar putea fi rezolvat

Medicii legiştii nu pot spune, cu certitudine, cui i-a aparţinut craniul, descoperit în luna iunie pe malul Oltului, în judeţul Covasna.

Dintele din care au încercat să extragă ADN-ul nu a fost de-ajuns, iar profilul genetic s-a dovedit a fi insuficient. Medicii s-au chinuit timp de două săptămâni să stabilească ADN-ul, dar până la urmă au renunţat. Nici proiecţiile digitale ale craniului, care au fost comparate cu fotografiile Elodiei Ghinescu nu au dat rezultatul scontat.

Experţii nu abandonează însă ancheta. Craniul a fost transportat la Institutul „Mina Minovici", unde specialiştii vor extrage ţesut osos pentru a stabili cui i-a aparţinut. Rămâne de văzut dacă se va dovedi că acest craniu este al Elodiei sau al uneie dintre cele 300 de femei, date dispărute în acest moment. „Craniul a fost pus la dispoziţia procurorului de caz şi transportat la Bucureşti", ne-a declarat Andreea Buzsi, purtător de cuvânt la Poliţia Covasna.

Cert este că persoana căreia i-a aparţinut craniul este victima unei crime şi a avut, în momentul morţii, în jur de 35-40 de ani.

Procese pe bandă rulantă

Între timp, disputa dintre părinţii Elodiei şi Cristian Cioacă s-a mutat în instanţă. Poliţistul riscă să piardă banii de pe garsoniera Elodiei după ce Tribunalul a decis, vineri, să menţină sentinţa Judecătoriei, care a anulat atât contractul de închiriere, cât şi promisiunea de vânzare a locuinţei. În decembrie, instanţa va lua în calcul şi anularea contractului de vânzare a unui apartament în cartierul Noua, proprietatea soţilor Cioacă-Ghinescu.

Cioacă este acuzat şi de furt între soţi. Părinţii Elodiei spun că poliţistul a sustras mai multe bunuri ale avocatei printre care haine de blană, bijuterii, parfumuri şi chiar şi rochia de mireasă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite