Braşov: Amantul Elodiei citat acasă. El e din nou în Afganistan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul pe care procurorii i l-au deschis poliţistului Cristian Cioacă, pentru infracţiuni informatice, după ce a intrat în căsuţa de e-mail a Elodiei, a ajuns la un alt nivel. După mai multe amânări, astăzi a început audierea martorilor. Presupusul amant al Elodiei Ghinescu, Cristian Ilie, nu s-a prezentat.

La termenul de astăzi, care se derulează la Curtea de Apel Braşov, au fost programaţi pentru audiere şase martori, printre care şi presupusul amant al Elodiei Ghinescu, SPP-istul Ilie Cristian. Cu toţii ar fi trebuit audiaţi încă de la termenul trecut, dar atunci a lipsit chiar avocata poliţistului Cioacă.

Primul martor audiat de magistraţi a fost poliţistul Marius Sebastian Breazu, fostul coleg al poliţistului Cristian Cioacă. Acesta a susţinut pe tot parcursul audierilor că el a fost cel care i-a propus lui Cioacă să intre în căsuţa de e-mail pentru a vedea dacă nu găseşte vreun indiciu asupra locului în care s-ar putea afla avocata. El a mai susţinut şi că au intrat în mailul Elodiei pentru că se deschidea automat căsuţa de messenger când era deschis laptop-ul. Eu i-am propus să ne uităm în calculator şi când am văzut că se deschide messengerul tot eu i-am spus şi să dea click pe căsuţa de e-mail. Am intrat numai în şase mailuri care erau primite de la prieteni, în nici un caz în cele ce ţineau de profesia ei", a susţinut Marius Breazu.

Sora lui Cioacă nu a vrut să depună mărturie. Aceasta a avut dreptul să refuze demersul fiind rudă de gradul I cu inculpatul Cioacă.

Instanţa a decis şi amendarea cu 1.000 de lei a unuia dintre martorii care nu s-au prezentat la termen. Gheorghe Petrică este angajat al televiziunii OTV şi a fost citat ca martor în acest dosar.

Presupusul amant al Elodiei Ghinescu, Cristian Ilie, a trimis înscrisuri că a plecat într-o nouă misiune în Afganistan şi nu se va mai întoarce în ţară decât în 25 septembrie a anului 2010. Instanţa a decis menţinerea deciziei de a-l audia ca martor, însă doar în cazul în care procesul nu se va termina până la această dată.

Tot astăzi au fost audiaţi şi părinţii Elodiei şi fosta şefă a lui Cristian Cioacă.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite