Alex Piţurcă va părăsi pe FC Braşov la finalul turului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Piţurcă nu a convins la FC Braşov
Alex Piţurcă nu a convins la FC Braşov

Antrenorul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan, a anunţat că nu se va mai baza pentru returul campionatului pe serviciile atacantului Alexandru Piţurcă, care nu l-a mulţumit pe tehnicianul braşovean.

Venit în vară la FC Braşov, ca jucător liber de contract, Piţi jr. nu a intrat în calculele lui Viorel Moldovan în acest tur de campionat, iar fiul fostului selecţioner va părăsi formaţia braşoveană după duelul cu Poli Timişoara.

Piţurcă nu m-a convins şi am hotărât, de comun acord, să ne despărţim din iarnă. Am avut o discuţie cu el, Alex şi-a exprimat dorinţa de a părăsi formaţia, iar eu sunt total de acord cu această decizie.

Din păcate, el nu s-a străduit suficient să ne arate că merită să evolueze la FC Braşov, La fel de adevărat este că nici eu nu i-am oferit prea multe şanse. Am discutat bărbăteşte cu el şi am luat decizia ca fiecare să meargă pe drumul lui", a menţionat antrenorul.    

La rândul lui, Alex Piţurcă a comentat: „FC Braşov reprezintă un capitol închis pentru mine. Nu am dat randamentul aşteptat şi mi-am dat seama că sunt în plus aici. Am primit puţine şanse şi este clar că antrenorul nu are nevoie de mine.

Nu are rost să fiu rezervă eternă aici. O să-mi caut alt angajament la începutul lui ianuarie. Sper ca FC Braşov să-şi îndeplinească obiectivul, calificarea în cupele europene".

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite