Acuzaţi de trafic cu ţigări, trimişi în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane, printre care şi un angajat al ISU Covasna, au fost trimise în judecată pentru evaziune fiscală şi trafic de ţigări, informează Mediafax.

Parchetul Judecătoriei Sfântu Gheorghe a sesizat Tribunalul Covasna în cazul a trei persoane: M. Flavius Bogdan - plutonier în cadrul ISU Covasna, G. Sebastian şi S. Ladislau, cercetaţi pentru evaziune ficală şi deţinerea de produse accizabile în vederea comercializării. Procurorii susţin că,  în 18 august 2010, angajatul ISU a fost prins în flagrant cu 3.590 de pachete de ţigări, pe care le avea în autoturism şi într-un depozitul din Europiaţa Sfântu Gheorghe.

Procurorii din Sfântu Gheorghe au dispus reţinerea sa pentru 24 de ore, iar angajaţii DGA Covasna au percheziţionat un garaj, unde au mai fost găsite 600 de pachete de ţigări, pe care angajatul ISU i le furnizase lui Sebastian G.. Cel din urmă şi-a continuat activitatea şi a  depozitat ţigările de contrabandă într-o hală din Braşov, unde îşi desfăşura activitatea un cunoscut de-al său Ladislau S. Aici, procurorii şi lucrătorii DGA au descoperit, în 7 octombrie 2010, 2.980 de pachete cu ţigări, iar asupra lui Ladislau S. au fost găsiţi 3.300 de lei, din vânzarea de ţigări.

Toţi cei trei au fost puşi sub acuzare pentru evaziune fiscală şi deţinerea de produse accizabile în vederea comercializării.

Potrivit DGA Covasna, prin săvârşirea infracţiunilor menţionate s-a creat un Prejudiciul bugetului de stat, calculat de procurori, se ridică la 72.000 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite