Acţiune în forţă a poliţiştilor şi jandarmilor în comuna Racoş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au oprit în trafic 49 de autovehicule Foto: arhivă
Poliţiştii au oprit în trafic 49 de autovehicule Foto: arhivă

Timp de câteva ore, 30 de polițiști din I.P.J.Brașov,10 jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobile Braşov, 2 comisari de la Garda Financiară Brașov și  5 angajați de la Electrica SA Rupea i-au verificat pe localnici.

Forţele de ordine au acţionat pentru prevenirea şi descoperirea infracţiunilor cu violenţă, a infracţiunilor silvice, respectarea prevederilor Legii 61/1991, Legii 12/1990 şi  Legii 333/2003, precum şi a O.U.G. 195/2002.

Acţiunea nu s-a lăsat fără sanţiuni. „Au fost legitimate 73 persoane, s-au controlat 6  unităţi comerciale și 49 autovehicule, s-au aplicat  31 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.020 lei și s-au ridicat în vederea confiscării cantitățile de  9 kg cafea boabe, 91 pliculețe  cafea solubilă și 2,15 metri cubi material lemnos buşteni. Polițiștii au constatat 7 infracțiuni, dintre care șase furturi de energie electrică, angajații Electrica procedând la debranșarea locuințelor conectate ilegal la rețeaua electrică, precum și una la legea 333/2003, pentru montarea,la un magazin, de către o societate covăsneană, a unui sistem de alarmare, fără licență eliberata de I.G.P.R", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Tot ieri, 10 poliţişti au efectuat o razie şi în Prejmer şi Lunca Calnicului. Oamenii lei au legitimate 48 persoane, au controlat 28 autovehicule și au aplicat 9 contravenții, în valoarea totală de 1200 lei. „La ora 14.00, pe raza comunei Prejmer, au fost depistați F.Bogdan,21 ani,P.Gheorghe,33 ani și P.Natalia,30 ani, care sustrăgeau produse agricole de pe terenul cultivat cu porumb, cauzând un prejudiciu de 500 lei. Ca urmare sunt cercetați în stare de libertate, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat", a mai precizat comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite