Braşov: Acţiune în forţă a poliţiştilor în Săcele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au organizat o acţiune în scopul combaterii faptelor ilegale de tăiere, transport și prelucrare material lemons.

La acţiune au participat jandarmi din Gruparea Mobilă de Jandarmi „Burebista Braşov", ingineri de la  I.T.R.S.V. Brasov, comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu - Comisariatul Braşov, comisari de la  Garda  Financiară Braşov,   inspectori de muncă din cadrul I.T.M. Braşov şi angajați ai  S.C. Electrica Brașov.

 „În timpul acțiunii au fost controlate şapte autovehicule, trei societăţi comerciale cu obiect de activitate tăierea şi rindeluirea lemnului, au fost aplicate opt sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 11.000 lei și a fost ridicată, în vederea confiscării, cantitatea de 4,5 m/c material lemnos, care a fost predată în custodie Ocolului Silvic Săcele", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

De asemenea, au fost verificaţi toţi angajaţii celor trei societăţi comerciale, în privinţa existenţei contractelor de muncă şi a respectării normelor privitoare la protecţia muncii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite