Braşov: Accident grav pe DN1 cu o victimă încarcerată (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul rutier s-a petrecut pe Drumul Naţional 1, între Codlea şi Vlădeni. În urma impactului, două persoane au fost rănite.

Vezi AICI mai multe imagini de la accident

UPDATE, ORA 12.00 Impactul de pe DN1 a avut loc între un microbuz de persoane şi un autoturism Volkswagen Passat. Passat-ul circula dinspre Făgăraş spre Braşov. Şoferul autoturismului a derapat şi a intrat pe contrasens unde s-a lovit de un microbuz, care se îndrepta dinspre Codlea spre Vlădeni. 

Nicolae Bălan (55 ani), şoferul autoturismului care a intrat pe constrasens se afla în maşină cu fratele său, Gheorghe Bălan (57 ani). Acesta din urmă a rămas încarcerat, pe când şoferul a scăpat fără nicio zgârietură. „Am derapat şi nu am reuşit să redresez maşina. Nu pot să-mi dau seama de ce nu am putut. Aveam doar 30 km/oră. În maşină eram eu şi fratele meu. Eu am reuşit să ies, dar el  a rămas blocat în maşină până când au venit echipele de intervenţie. Veneam din Sibiu şi mergeam spre Dunăre, la pescuit“, a spus, nedumerit, şoferul Passat-ului.

În microbuz se aflau şoferul şi patru pasageri. Din fericire, în urma impactului, un singur călător a fost uşor rănit, la arcadă. „Maşina mică a derapat şi venea spre mine. Eu am frânat şi am tras dreapta dar nu am putut evita impactul. Un singur pasager a fost uşor rănit. Am încercat să-l scoatem pe fratele şoferului din Passat, dar când am văzut că nu reuşim am sunat la 112“, a spus şoferul microbuzului, Dumitru Percă, de 40 de ani, care se îndrepta spre Arad.

La locul accidentului s-au deplasat trei echipaje SMURD şi două de la Descarcerare. Cele două victime au fost trasportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov.

Poliţiştii au constatat că vina aparţine şoferului autoturismului Passat. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că şoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe constrasens, unde s-a izbit frontal de microbuz“, agent şef principal Ionel Bărcuţă, de la Poliţia Codlea.

UPDATE, ORA 11.30 Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe DN1. Din cauza accidentului în zonă se circulă pe un singur sens. Cea mai afectată porţiune de drum este cea dintre Braşov şi Făgăraş.

Ora 10.00 Potrivit primelor informaţii, primite de la ISU Braşov, în urma accidentului două persoane sunt încarcerate.

Echipele de intervenţie au plecat la faţa locului.

Vom reveni cu amănunte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite