Braşov: Accident cu patru victime la Şercaia. Doi tineri şi-au pierdut viaţa UPDATE (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul autoturismului a murit pe loc, foto: Stelian Grăjdan
Şoferul autoturismului a murit pe loc, foto: Stelian Grăjdan

Un grav accident s-a petrecut în urmă cu câteva minute pe Drumul Naţional 1, în dreptul localităţii Şercaia. Trei persoane sunt încarcerate, iar o alta are nevoie de îngrijiri medicale.

Astăzi, ora 10.00 Soţia şoferului a fost transportată de urgenţă la spitalul din Târgu-Mureş, cu un elicopter SMURD, suferind multiple fracturi şi traumatism cranian. Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte evoluţia ei.

Pacienta se află la secţia ATI şi este în stare gravă. Pronosticul medicilor este rezervat. Totul depinde de evoluţia pacientei din următoarele zile", a spus Lavinia Cosma, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Târgu-Mureş.

19.00 Şoferul, Radu Socol, de 31 de ani şi naşa acestuia, Corina Iacob, care se afla pe bancheta din spate, au murit. Soţia sa a fost transportată de urgenţă la spitalul din Târgu-Mureş, cu un elicopter SMURD. Accidentul s-a petrecut într-o curbă de pe DN1, din dreptul localităţii Şercaia. Tânărul circula cu viteză foarte mare dinspre Braşov, spre Făgăraş. Martorii de la faţa locului au declarat că acesta a depăşit şi o coloană de maşini, în mare grabă.

accident sercaia 6

În goana sa, şoferul autoturismului marca Fiat nu a adaptat viteza în curbă, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, sub roţile unui TIR, care circula regulametar.

accident sercaia 2

În autoturismul Fiat se aflau cinci persoane: părinţii şoferului, soţia sa şi naşa acestuia. Şi mama băiatului a fost transportată în stare gravă la spital, iar tatăl victimei a fost singurul care a reuşit să iasă din autoturism pe propriile picioare.

accident sercaia

18.45 Circulaţia a fost blocată mai bine de două ore. În acest moment, în zonă se circulă pe un singur sens.

18.20 Potrivit fotoreporterului de la faţa locului accidentului, Stelian Grăjdan,  un autoturism s-a ciocnit de un TIR care venea din sens opus. Accidentul s-a petrecut într-o curbă de pe DN1, în apropierea localităţii Şercaia.

image
accident sercaia 3

Din primele informaţii, o persoană a fost transportată la spital cu ajutorul unui elicopter, iar o alta cu o ambulanţă SMURD. Încă un echipaj SMURD s-a deplasat la locul accidentului, pentru a acorda primul ajutor.

image

Potrivit plut. Angelica Politic, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), echipajele de la descarcerare încă mai lucrează pentru a scoate o persoană dintre fiarele maşinii.

accident sercaia

17.15 Trei ambulanţe SMURD au plecat spre locul accidentului, una de la detaşamentul din Făgăraş şi două de la Braşov.

Echipa de la descarcerare luptă pentru a scoate victimele dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor.

Vom reveni cu amănunte!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite