Braşov: Acces gratuit la internet, în Râşnov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul Biblionet Braşov, prin care 16 biblioteci din judeţ au primit calculatoare, softuri şi licenţe, printr-un program finanţat de miliardarul american, Bill Gates a fost lansat, ieri, oficial, la Râşnov.

Biblioteca oraşului Râşnov, din cadrul Grupului Şcolar Industrial din oraş a fost dotată cu computere cu acces la internet, softuri, imprimantă, scanner şi videoproiector. Practic, biblioteca a primit 6 calculatoare moderne, cu camere web, cu acces la internet, softuri şi licenţe, potrivit bzb.ro.

Internetul poate fi accesat de către liceenii din Râşnov, dar şi de alţi tineri care nu dispun de internet acasă, intenţia fiind aceea de a-i apropia nu doar de tehnologie, ci şi de carte.

Proiectul Biblionet, implementat de IREX România, este finanţat de miliardarul american Bill Gates, prin Fundaţia „Bill &Melinda Gates". Astfel, prin Biblionet au mai primit calculatoare, în 2010, Biblioteca Judeţeană George Bariţiu" şi 14 biblioteci orăşeneşti din Bran, Codlea, Cristian, Făgăraş, Hălchiu, Homorod, Măieruş, Moeciu, Ormeniş, Poiana Mărului, Sânpetru, Teliu, Vama Buzăului şi Victoria, relatează bzb.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite