Braşov: A vrut să-şi omoare vecina pentru locul de parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, foto: arhivă
Bărbatul a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, foto: arhivă

Un braşovean în vârstă de 54 de ani riscă să petreacă ani bună după gratii după ce şi-a agresat cu violenţă vecina. Cei doi nu se puteau înţelege asupra locului de parcare din faţa imobilului, iar bărbatul luat o bâtă şi s-a năpustit asupra femeii.

24 iunie, ora. 9.40 Bărbatul care şi-a snopit vecina în bătaie a fost arestat pentru 29 de zile. Valeriu Flucuş este acuzat de tentativă la omor calificat şi riscă zece ani de puşcărie. Magistraţii au condiserat că arestarea bărbatului se impunea, având în vedere violenţa fapte sale. Valentin Flucuş şi-a lovit vecina cu o bâtă de un metru lungime şi zece centrimetri grosime. Femeia a suferit mai multe fracturi craniene, care i-au pus viaţa în pericol.

În timpul conflictului, bărbatul, din localitatea Şinca Veche, a lovit-o pe femeie cu o bâtâ, provocându-i mai multe leziuni în zona capului.

Medicii legişti au stabilit că viaţa victimei a fost pusă în pericol, având în vedre că are nevoie de 40-45 de zile pentru a se recupera.

Învinuitul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat pentru tentativă de omor calificat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite