Braşov: A doborât cu tractorul un stâlp de electricitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vinovat de producerea incidentului se face un tânăr de 18 ani, din Şercaia. Tânărul  s-a urcat la volanul tractorului, deşi nu avea permis de conducere pentru nicio categorie. Stâlpul a căzut peste anexa unui imobil, pe care a distrus-o.

Incidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 21.00. Tânărul de 18 ani s-a urcat la volanul unui tractor cu remorcă, încărcat cu baloţi de fân, şi a plecat la o plimbare prin Şercaia. În timpul mersului, bărbatul a acroşat cu tractorul un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt.

Din nefericire, stâlpul a căzut direct peste anexa unui imobil, pe care a distrus-o. Localnicii au chemai imediat Poliţia. La faţa locului, oamenii legii au constatat că tractorul nu avea montate plăcuţe cu numere de înmatriculare, iar şoferul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie.  

„Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere şi a unui auto şi remorcă neînmatriculate. Cercetarile sunt continuate de poliţiştii Poliţiei rutiere Făgăraş", se precizează într-un comunicat de presă remis, azi, de IPJ Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite