74 de milioane de euro pentru dezvoltarea judeţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru şi Primăria Braşov vor organiza, mâine, de la ora 11.00, o dezbatere publică cu privire la absorţia acestor fonduri destinate creşterii calităţii vieţii şi creării de noi locuri de muncă.

Cele 74 de milioane de euro sunt destinate în pricipal reabilitării infrastructurii urbane, îmbunătăţirii serviciilor, inclusiv a serviciilor sociale, precum şi  dezvoltării structurilor de sprijinire a afacerilor şi a antreprenoriatului. Dezbaterea de mâine are rolul de a prezenta polul de creştere Braşov, fiind o întâlnire între toţi partenerii de la nivel local, regional şi naţional pentru discutarea modului de lucru privind realizarea cu succes a obiectivelor propuse în Planul Integrat de Dezvoltare al polului de creştere Braşov.

Evenimentul va avea loc de la ora 11.00 şi se va desfăşura în sala 120 a Consiliului Judeţean. „Locuitorii din Braşov sunt primii beneficiari ai acestui nou concept de dezvoltare urbană, pe baza Planurilor Integrate. Prin acest eveniment vom oferi informaţii celor interesaţi, şi publicului larg, despre modul în care vor fi atinse obiectivele de dezvoltare ale polului de creştere Braşov", a declarat domnul Simion Creţu, director general ADR Centru.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite