20 de lei, taxa de simulare a rezidenţiatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii de medicină generală sau dentară au ocazia, în premieră în ţara noastră, să-şi testeze cunoştinţele, la simularea examenului de rezidenţiat, organizată la Braşov de către Societatea Studenţească de Chirurgie din România, în parteneriat cu Universitatea Transilvania.

Simularea va avea loc în toată ţara, pe data de 16 octombrie. Braşovenii vor susţine proba în corpul Silvic al Universităţii. Candidaţii se pot înscrie până pe 7 octombrie, pe site-ul http://rezidentiat.sscr.ro, iar costul participării la simulare este de 20 de lei. Înainte de înscrierea online, candidaţii vor trebui să răspundă la un chestionar, iar rezultatele vor fi folosite într-o cercetare la nivel naţional, pentru a vedea care sunt opţiunile mediciniştilor.

La Braşov s-au înscris 30 de participanţi, iar la nivel naţional 600. Taxa se poate plăti la orice sucursală BRD, într-un cont al organizatorilor, iar numărul chitanţei trebuie introdus online, pe platfoma de înscriere, pentru a se dovedi plata", a spus Valentina Bărbieru, asistent principal al Filialei SSC Braşov.

Examenul va consta în 200 de subiecte grilă, cu întrebări originale, pentru a se asigura o evaluare cât mai corectă a cunoştinţelor participanţilor. Ulterior, va avea loc şi simularea repartiţiei pe specialităţi, printr-o  videoconferinţă, la nivel naţional. Susţinerea probei, comunicarea rezultatelor şi repartizarea candidaţilor pe specializări vor avea loc într-o singură zi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite