„Prinţul asfaltului“, Marcel Butuza, luat pe capotă de un pensionar FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dimineaţă riscantă pentru „prinţul asfaltului" din Braşov, Marcel Butuza. În timp ce dădea o tură cu bicicleta pe drumul de Poiană, Butuza a fost lovit de un autoturism şi a scăpat teafăr.

Marcel Butuza venea din Poiană, iar pensionarul a estimat greşit timpul pentru a vira la stânga şi s-a trezit cu „prinţul asfaltului" pe capotă.

Soţul meu a vrut să intre la stânga şi nu ne-am gândit că vine atât de repede. Până să intrăm a venit cu viteză şi ne-a sărit direct pe parbriz. Am tras o sperietură de şi acum îmi tremură picioarele", a spus Maria Drăgan, care se afla pe scaunul din dreapta în momentul imapctului.  

image

Femeia a adăugat că Marcel Butuza a chemat imediat poliţia, dar le-a spus că nu are nicio pretenţie din partea lor. „Avem împreună 1000 de lei pensie. Sper să nu primească amendă şi nici să-i suspende permisul, mai ales că e prima dată când suntem implicaţi într-un accident", a mai spus femeia.

Prieteni săritori

La locul accidentului au venit imediat pritenii lui Marcel Butuza, care i-au transportat bicicleta, în timp ce „prinţul asfaltului" dădea cu subsemnatul la Poliţie.

image

Prietenul meu venea din Poiană, cu bicicleta, iar maşina din sens opus i-a tăiat calea, încercând să vireze brusc şi în scurt la stânga. Prietenul meu a lovit parbrizul şi a căzut la câţiva mteri de maşină, dar este teafăr", a spus Gheorghe Roşina, amicul care a venit să-l ia pe Butuza de la locul accidentului. Marcel Butuza s-a ales cu doar câteva zgârieturi în urma incidentului.

Braşoveanul Marcel Butuza, în top 15 la Raliul Tunisiei

„Prinţul Asfaltului“ de la Braşov, în topul miliardarilor români cu elicoptere

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite