Braşov: Club Volei Braşov va evolua în Liga Naţională!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Club Volei Braşov va evolua în Liga Naţională!
Braşov: Club Volei Braşov va evolua în Liga Naţională!

Deşi în ultima perioadă au apărut speculaţii conform cărora echipa de volei masculin masculin CVM Braşov nu va participa în ediţia 2009 / 2010 a Ligii Naţionale, zvonurile au fost infirmate de preşedintele Viorel Raicu.

Acesta a dat asigurări că gruparea care a promovat în această vară în prima divizie va lua startul în noul sezon care va debuta la data de 10 octombrie. În momentul de faţă, Sport Club Municipal şi sponsorii Lucian Calen şi Michael Couiard asigură bugetul pentru anul viitor competiţional. Dacă municipalitatea asigură 2 miliarde de lei vechi, cei doi oameni de afaceri investesc circa 9 miliarde. Bugetul echipei pentru sezonul 2009 / 2010 se ridică la suma de 11 miliarde de lei vechi.

Echipa s-a înscris în campionat

Nu sunt probleme majore şi ne vom prezenta cu siguranţă în noua ediţie de campionat. Avem un lot de 12 jucători şi ne propunem să ne clasăm între primele nouă locuri. Pe data de 15 mai ne-am înscris în campionat şi vrem să mai atragem şi alţi sponsori alături de echipă. Într-adevăr, avem restanţe salariale pe ultimele două luni către toţi sportivii noştri, dar am găsit înţelegere din partea lor şi le vom vira banii în conturi cât mai rapid cu putinţă. Suma totală a restanţelor se ridică la circa 400 de milioane de lei vechi, dar nu o să fie probleme. Probabil o să existe şi o renegociere a salariilor, întrucât este necesară o diminuare a contractelor”, a precizat preşedintele clubului, Viorel Raicu.

Pleacă Bălhăceanu?

Jucătorii pregătiţi de Adrian Pustiu vor relua pregătirile la data de 10 august, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi”. La antrenamente sunt aşteptaţi şi trei tineri jucători, de 19 şi 22 de ani. De la Râmnicu Vâlcea va sosi în probe un ridicător care evoluează la lotul naţional, iar de la Târgu Mureş va fi testat un voleibalist de perspectivă.

La capitolul plecări, CVM Braşov s-ar putea despărţi de cel mai valoros jucător al echipei, Florin Bălhăceanu (26 de ani), care are oferte tentante de transfer din liga secundă din Germania. „Acolo i se promite un salariu mult mai mare şi ne gândim serios să ne despărţim de el. Cu banii pe care îi vom obţine din acest transfer, vom putea achiziţiona doi sportivi de mare valoare. Trebuie să ne gândim şi la viitorul jucătorului. El şi-a făcut datoria la Braşov”, a conchis Viorel Raicu.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite