Braşov: Viorel Moldovan: „Putem realiza mari performanţe la Braşov”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Viorel Moldovan: „Putem realiza mari performanţe la Braşov”
Braşov: Viorel Moldovan: „Putem realiza mari performanţe la Braşov”

Fostul internaţional Viorel Moldovan a fost prezentat oficial astăzi în funcţia de antrenor principal la FC Braşov, semnând un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă un an. Citiţi şi: Motivele care l-au determinat pe Nicolo Napoli să plece de la FC Braşov Viorel Moldovan a preluat pe FC Braşov Reacţia lui Dinu Gheorghe după numirea lui Viorel Moldovan

Am sperat să ajung pe banca Braşovului şi mă bucur că s-a întâmplat asta. Nu mi-e teamă că preiau echipa cu doar câteva zile înainte de începutul campionatului.Şi pe Vaslui am preluat-o cum am preluat-o şi aţi văzut că nu au fost probleme. Este important să începem bine campionatul. Obiectivul propus este realizabil, FC Braşov a fost la un pas să prindă o cupă europeană în sezonul trecut. S-a văzut că în fotbal nimeni nu este invincibil, oricine poate bate pe oricine. Nu mai sunt echipe mari şi mici, important e să interpretezi cât mai bine partitura", a spus Moldovan.

Mulţumit de alegerea făcută

Viorel Moldovan a declarat că a ales Braşovul, întrucât şi-a dorit să colaboreze cu preşedintele Dinu Gheorghe. Cei doi au mai lucrat înmpreună la Rapid. „Mă bucur foarte mult că sunt la Braşov, mi-am dorit tare mult să lucrez din nou cu Dinu Gheorghe, un om cu care am colaborat foarte bine. Vin la Braşov după Răzvan Lucescu, un antrenor pe care eu îl apreciez şi îl respect foarte mult şi mă bucur că pot continua munca începută de el aici. Am studiat foarte mult echipa, este foarte bine organizată şi îmi este clar că voi merge pe aceeaşi idee pe care a mers Răzvan. Am aceeaşi filozofie cu Răzvan şi aceeaşi mentalitate în ceea ce priveşte fotbalul. La această echipă este o disciplină tactică ce nu va fi schimbată", a subliniat Moldovan.

Întrebat dacă s-a sfătuit cu selecţionerul Răzvan Lucescu în privinţa postului de antrenor, Moldovan a răspuns: „Eu discut tot timpul cu Răzvan despre fotbal, despre noi, dar în special despre meseria care ne leagă pe amândoi. Avem o colaborare foarte bună şi o prietenie care va continua".

Viorel Moldovan va fi ajutat în continuare de antrenorii secunzi Daniel Mihăilă şi Cristian Petre, singura noutate fiind Paolo Potocnik, cel care a fost numit preparator fizic. Potocnik a mai lucrat cu Moldovan la Vaslui şi a ieşit în evidenţa la partida FC Vaslui - Dinamo, atunci când s-a contrat dur cu oficialii „alb-roşii”.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite