Braşov: Royal Braşov a retrogradat în liga a 4-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sezonul competiţional 2008/2009 a fost unul catastrofal pentru grupările braşovene, două dintre ele au retrogradat la finalul acestei stagiuni.

După ce FC Săcele s-a retras din campionat din cauza problemelor financiare, în urmă cu câteva luni, Royal Ghimbav a luat drumul ligii a patra. Iată rezultatele înregistrate de formaţiile braşovene în ultima etapă:

Victoria Bod - Tricolorul Breaza 1-4

Conpet Ploieşti - Unirea Tărlungeni 2-0

Royal Ghimbav
- Filipeştii de Pădure 1-1

Cea mai bine clasată grupare braşoveană din seria a 3-a a ligii 3 a fost Unirea Tărlungeni, care a terminat pe nouă, în timp ce CF Predeal şi Victoria Bod s-au salvat cu mult noroc de la retrogradare, ultima ocupând ultima poziţie neretrogradabilă. 

În seria a 6-a, Inter Ena Făgăraş a învins în ultima rundă, în deplasare, pe CSM Sebeş, scor 2-1. Făgărăşenii au terminat stagiunea pe treapta a 14-a a ierarhiei, cu 39 de puncte, la patru lungimi de retrogradare.

În altă ordine de idei, Inter Cristian a devenit campioană judeţeană, câştigându-şi dreptul de a participa la turneul de baraj pentru promovarea în liga a 3-a. Braşovenii vor lupta pentru un loc în liga a 3-a cu Petrolul Teleajen, învingătoarea din zona Prahova.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite