Braşov: Preşedintele dispărut era taximetrist şi a plecat aseară în Predeal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Secţiei 160 este în continuare de negăsit. Singurul lucru care se ştie este că în cursul zilei de ieri a plecat la Predeal, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viaţă.

Turul II al alegerilor prezidenţiale a început cu agitaţie în cartierul Noua, la Secţia 160, unde atât membrii, cât şi alegătorii s-au trezit că nu au cum să intre în sală, întrucât uşa era încuiată, iar cheia era la preşedinte, care nu a mai venit. Maria Botezatu, vicepreşedintele secţiei, ne-a spus că a vorbit ieri cu el, iar acesta i-a transmis că va pleca la Predeal. „L-am tot sunat, dar nu a răspuns. Ştim că este taximetrist şi aseară urma să plece la Predeal. Bănuim că a avut un accident", ne-a declarat femeia.

Procesul de votare a început la ora 8.20, când reprezentanţii BEJ au reuşit să spargă uşa secţiei. Membrii secţiei susţin însă, că autorităţile au intervenit tardiv să spargă uşa. „Noi am sunat de la ora 6.15 de când am venit atât la BEJ, cât şi la Primărie şi la ISU. Noi nu aveam cu ce să spargem uşa şi nici administratorul de la şcoală nu avea scule", a explica Maria Botezatu. Împotriva preşedintelui Secţiei 160 membrii unui anumit partid au depus plângere penală la Poliţie. Silviu Oprea, preşedintele BEJ, ne-a declarat că s-a depus cerere la Tribunalul Braşov pentru numirea unui nou preşedinte, iar în cazul în care se constată că bărbatul a lipsit din fără un motiv întemeiat riscă sancţiuni drastice.   

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite