Braşov: Cei mai puternici români îşi încearcă forţele la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Cei mai puternici români îşi încearcă forţele la Braşov
Braşov: Cei mai puternici români îşi încearcă forţele la Braşov

12 sportivi vor concura, mâine, pentru titlul de „Strongest man“. Cei mai puternici români vor încerca să obţină cei mai buni timpi în probe de concurs precum „mersul fermierului“  sau „pietrele lui Atlas“.

Cei mai puternici oameni din România vor fi prezenţi mâine la Braşov, pentru a se întrece în cadrul  primei ediţii a concursului sportiv „Strongest man – Braşov“. Competiţia va începe de la orele 13.00, în incinta Complexului sportiv „FOREX“, intrarea spectatorilor fiind liberă. Evenimentul este organizat pentru prima dată la Braşov, la iniţiativa fraţilor Marian şi Cristian Lighean. „Noi mergem de vreo doi ani la asemenea concursuri care au loc la Bucureşti sau Constanţa, dar vrem să popularizăm acest sport şi în Braşov. Vor fi 12 concurenţi, iar noi doi vom reprezenta Braşovul“, ne-a declarat Marian Lighean.

Adevărat test de putere

Printre „caznele“ pregătite competitorilor de către organizatorii concursului se numără „trasul camionului“ de 15 tone ori „rostogolirea anvelopei gigant“, de 300 de kg. „Ne pregătim din punct de vedere sportiv de circa o lună şi jumătate şi sperăm să ne clasăm cât mai bine. În cadrul concursului vor exista probele care se întâlnesc în competiţiile de profil. La «pietrele lui Atlas», fiecare dintre noi va trebui să ridice, timp de două minute, un bolovan de 140 de kg peste un cadru înalt de 1,4 metri. La «ridicatul buşteanului» va trebui să facă repetări complete ale unui lemn care cântăreşte 125 de kg de la sol până deasupra capului“, a mai precizat Lighean.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite