Braşov: Barmanul Valentin Luca, premiat la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barmanul Valentin Luca continuă să-şi adauge premii în palmares, Foto: arhivă persoanlă
Barmanul Valentin Luca continuă să-şi adauge premii în palmares, Foto: arhivă persoanlă

După succesul de la „Românii au talent", barmanul braşovean s-a clasat pe locul III, la concursul Paris Flair Open 2011.

„Magicianul cocktail-urilor", Valentin Luca, continuă să uimească. După ce a fost desemnat triplu campion naţional „Bar Master Competition", a participat la peste 60 de concursuri naţionale şi internaţionale de flair şi a oferit mai multe show-uri spectaculoase în cadrul concursului „Românii au talent", barmanul continuă să-şi adauge premii în palmares.

Cunoscut în ţară, dar şi peste hotare, Valentin a reuşit să demonstreze că face cu mult drag bartending. Aseară, Valentin Luca, a urcat pe podium şi s-a clasat pe poziţia a treia la concursul „Paris Flair Open 2011", performanţă similară celei pe care a obţinut-o şi anul trecut. „Sunt atât de mândru de acest rezultat obţinut la Paris! Am parte de zile fericite! Sunt tare bucuros", a mărturisit carismaticul barman, votat de o ţară întreagă drept cel mai sexy concurent de la „Românii au talent".

Vali lucrează de cinci ani în domeniu, iar de trei ani face bartending de performanţă. De atunci s-a axat mai mult pe competiţii de bar şi pe şcoala de barmani în care activează la Braşov. Peste hotare, tânărul „a aruncat cu sticle în aer" în Sofia, Budapesta, Milano, Paris, Londra, Roma, Zurich, Amsterdam, Bratislava, Belgrad şi Monaco.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite