Braşov: Nu s-a depistat cauza toxiinfecţiei alimentare de la Bran

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Nu s-a depistat cauza toxiinfecţiei alimentare de la Bran
Braşov: Nu s-a depistat cauza toxiinfecţiei alimentare de la Bran

Analizele efectuate de inspectorii DSV Braşov pe produsele de la Pensiunea Angelica din Bran, au ieşit negative. Mai exact, niciunul dintre produse nu era alterat şi nu ar fi putut îmbolnăvii grupul de copii aflat în tabără.


VEZI AICI CE AU PĂŢIT CEI 87 DE COPII DIAGNOSTICAŢI CU TOXIINFECŢIE ALIMENTARĂ

„Testele fizico-chimice efectuate de inspectorii sanitar veterinar au ieşit negative şi se încadrează în normele de prospeţime. În momentul de faţă nu eliminăm nici posibilitatea îmbolnăvirii din alte surse, cum ar fi consumul de produse din alte locaţii sau din surse de apă” a declara Ioan Coman, directorul DSV Braşov.

Munca inspectorilor a fost însă foarte mult îngreunată de faptul că angajaţii pensiunii au muncit toată noaptea dinaintea controlului pentru a face curat, a dezinfecta şi a arunca toate resturile de mâncare rămase de la masa micuţilor. Nici măcar piscina nu a scăpat de igienizare.

„Piscina din interiorul complexului de agrement este problematică deoarece nu s-au putut recolta probe din cauza golirii prealabile controlului şi o toxiinfecţie alimentară se poate face şi din aşa ceva. Din orice sursă de apă”, a mai adăugat Coman.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite