Bolid de 20.000 euro, confiscat de poliţiştii braşoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoturismul a fost depistat la târgul auto din Tărlungeni, în urma unui control efectuat de poliţişti pentru găsirea autoturismelor furate.

Luxosul bolid, înmatriculat în Covasna, a fost declarat ca fiind furat în luna mai a anului trecut, în Italia. Autoturismul BMW 320 a fost găsit în posesia unui bărbat de 38 de ani din Săcele care încerca să îl vândă în târg.

Bărbatul a povestit că avea maşina de la un om din Covasna, care la rândul lui susţine că a luat-o legal de la un italian. Până când situaţia se va lămuri şi se va descoperi exact cine este hoţul, maşina va rămâne în parcarea poliţiei.  

„Urmează să facem cercetări pentru a stabili împrejurările în care a ajuns asupra lui şi, în funcţie de rezultatul anchetei, se vor lua măsurile care se impun", a declarat comisar şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Şi oglinzile se fură

Nu doar maşinile de lux se fură, ci şi oglinzile lor. Hoţii s-au specializat în furturi de oglinzi auto, care valorează peste 1.000 de lei bucata. Totul se face la comandă. În urma unor controale efectuate de poliţişti au fost depistaţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani, care furau oglinzi auto cu ajutorul unor linguri de lemn.

image

Pe lângă ingenioasa metodă de furt, hoţii foloseau şi un aparat cu electroşocuri pentru a se feri de eventualele persoane care le ameninţau „operaţiunea". Hoţii se deplasau cu ajutorul unui autoturism Dacia, iar în panoul de siguranţă al maşinii a fost descoperită o oglindă de BMW, care valorează peste 1.000 de lei.

Cei trei suspecţi sunt cercetaţi în libertate pentru furt calificat.

 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite