Braşov: Bogdan Stelea: "Mă gândesc la un meci de retragere"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajuns la vârsta de 41 de ani, cu a carieră fabuloasă prin longevitate în spate, Bogdan Stelea se va retrage din activitatea competiţională odată cu partida FC Braşov - Poli Timişoara, care va avea loc miercuri, de la ora 20.00.

Goalkeeperul care a făcut istorie la echipa naţională, acolo unde a apărat timp de 17 ani, nu exclude posibilitatea organizării unui meci de retragere: "Am vorbit cu Mircea Sandu despre acest subiect şi a rămas că vom pune la punct acest proiect în perioada următoare. Propunerea a venit de la dânsul şi trebuie să recunosc că mă încântă această idee. Oricum, un eventual meci de retragere al meu nu va influenţa cu nimic programul competiţional", a precizat "Stelică".

Retragerea, un moment inevitabil


Actualul goalkeeper al celor de la FC Braşov şi-a început cariera de fotbalist în anul 1986, intrând în clubul select al celor care au trecut pe la granzii Steaua, Dinamo sau Rapid. Cu 91 de selecţii la echipa naţională, actualul antrenor secund al "tricolorilor" este satisfăcut de ceea ce a realizat până în momentul de faţă. "Sunt mulţumit de cariera pe care am avut-o, dar tot timpul există loc de mai bine. Totdeauna am încercat să dau totul pe teren şi fotbalul m-a răsplătit pe măsură". "Arnold" va pune ghetele în cui după partida FC Braşov - Poli Timişoara, dar este conştient că acest moment trebuia să vină mai devreme sau mai târziu. "Am avut o carieră lungă şi cred că este vremea să las pe altcineva în urma mea. Ştiu că în viaţa oricărui fotbalist există şi astfel de momente, o să-mi fie greu până o să mă obişnuiesc cu noul statut, dar trebuie să merg mai departe".

Postura de secund, o provocare


Stelea nu a avut nicio emoţie la debutul pe banca tehnică a "tricolorilor" şi se declară mulţumit de primul meci în calitate de antrenor secund la echipa naţională: "Sunt fericit că atât eu, cât şi Răzvan am debutat cu dreptul şi ne-am impus pe terenul unei echipe incomode. Sper să facem treabă bună în continuare şi să obţinem rezultate pe măsură. Această nouă meserie reprezintă o provocare pentru mine şi sunt convins că am foarte multe de învăţat de la Răzvan", a punctat cel care declară că nu simte nimic special înaintea ultimului său meci oficial în calitate de jucător activ: "Partida cu Timişoara este una specială pentru noi prin prisma faptului că trebuie să luăm toate punctele dacă vrem ca FC Braşov să mai ajungă în Europa League. Atât noi, cât şi Poli vom avea pentru ce lupta, aşa că va fi un duel încrâncenat. Nu mă gândesc la faptul că este ultimul meu meci, tot ce-mi doresc este să avem o prestaţie cât mai bună şi să încheiem sezonul cu un succes".  

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite