Braşov: Blocaj total la autostradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Transporturilor Radu Berceanu se contrazice în declaraţii, atunci când vine vorba de semnarea contractului pentru realizarea tronsonului de autostradă Comarnic-Braşov.

Mai citiţi şi:

  • Autostrada Transilvania, o enigmă la Braşov
  • „Autostrada Comarnic - Braşov nu va fi un nou Bechtel“


Dacă în data octombrie Berceanu declara că „mai bine aşteptăm şi şase luni pentru a pune la punct detaliile acestui contract“, aseară şi-a schimbat viziunea şi a precizat că în cazul în care perfectarea actului nu se va produse până la finele anului, reiese că asocierea care a câştigat licitaţia nu mai este interesată de construcţia proiectului. „Dacă lucrurile se tărăgănează, probabil că o să le transmit că înţelegem că nu îi mai interesează contractul“, a precizat aseară Radu Berceanu.

Economia judeţului, afectată

Autorităţile judeţene sunt nemulţumite de faptul că proiectul este tărăgănat de foarte mulţi ani şi tind să creadă că Berceanu are un „dinte“ împotriva Braşovului, având în vedere că s-a opus şi construcţiei Aeroportului Internaţional Ghimbav. „Legăturile cu Capitala sunt foarte proste şi asta nu face decât să afecteze potenţialul economic al judeţului, întrucât potenţialii investitori sunt pur şi simplu izgoniţi atunci, când văd că trebuie să facă şapte ore pe drum ca să ajungă în Braşov de la Bucureşti“, ne-a declarat Ioan Ochi, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov.




Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Dă click pe imaginea de mai jos, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.


                                                Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!

image



                                                                        Citeşte aici regulamentul concursului

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite