Bicicliştii braşoveni vor întâlniri mai dese în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bicicliştii s-au întâlnit aseară la Reduta Foto. Robert Lazăr
Bicicliştii s-au întâlnit aseară la Reduta Foto. Robert Lazăr

Cei pasionaţi de mersul pe bicicletă şi-au manifestat această dorinţă în cadrul unei dezbateri, organizată joi seara de Asociaţiei „Braşovul Pedalează", la Centrul Cultural Reduta. 

La dezbatere au participat 13 braşoveni, care s-au întâlnit pentru a discuta despre problemele ce apar în viaţa de zi cu zi a unui biciclist în Braşov. Pe lângă punctele de pe ordinea de zi s-au mai discutat diverse probleme, iar cei participanţi au venit cu diverse propuneri. Una dintre ele a fost creşterea frecvenţei plimbărilor în masă ale bicicliştilor şi întâlniri din ce în ce mai dese în trafic, urmate de deplasări în coloană, pentru a demonstra autorităţilor că bicicliştii din Braşov nu sunt în număr aşa de mic precum se afirmă.

Următoarea întâlnire a biciliştilor va avea lor joi, 26 aprilie 2012, de la ora 18:30, tot în Sala de Consiliu a Centrului Cultural Reduta, la etajul 2, iar vineri, 27 aprilie 2012, de la ora 18:00, în faţa Primăriei are loc prima Masă Critică din acest an, după ce ediţia din martie a fost anulată din cauza vremii.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite