Berea Ciucaş şi magiunul de Topoloveni, premiate de International Taste & Quality Institute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Berea Ciucaş, produsă la Braşov, a fost premiată anul acesta de către International Taste & Quality Institute. Institutul de prestigiu a acordat premii şi altor mâncăruri sau băuturi „made in Romania".

International Taste & Quality Institute este o organizaţie înfiinţată pentru testarea produselor culinare din întreaga lume.

Juriul organizaţiei este alcătuit din cei mai prestigioşi bucătari şi degustători ai lumii, care fac parte din asociaţii de profil. Aceştia au premiat berea Ciucaş, produsă la Braşov, şi i-au acordat două stele.

Juriul internaţional a mai premiat şi alte produse româneşti, printre care berea Ursus (două stele), Stalinskaya Vodka(două stele), Wembley Dry Gin (trei stele), apa minerală Perenna Premier, dar şi magiunul de prune, făcut la Topoloveni (o stea).

Producătorii care vor să intre în cursa pentru anul viitor pot înscrie băuturile până în 5 martie 2011 şi mâncărurile, până în 31 martie. Juriul trebuie să primească probe din produsele intrate în concurs, iar rezultatele se comunică în luna aprilie a anului viitor.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite